Artikkeli

Raamattukurssi 2014 alkoi keskiviikkona

11.9.2014 14.15 | RTS

RTS:n syyskauden toiminta alkoi innostuneissa tunnelmissa syksyn Raamattukurssin merkeissä, johon oli ilmoittautunut maksimimäärä Raamatusta kiinnostuneita oppilaita. Paikalle RTS:n luokkahuoneeseen keskiviikkoiltana saapuikin reilu 20 innokasta oppilasta. 

Tilaisuus aloitettiin yhteisellä rukouksella ja kahvilla, jonka aikana ehdittiin hiukan tutustua. Oppilaat saivat omat opintokansiot ja ensimmäisen luennon monisteet. Pasi Turunen kertoi hiukan RTS:stä ja alkavan kurssin sisällöstä.

Sen jälkeen katsottiin innostava lyhytvideo siitä kuinka etiopialainen Gamo -heimo sai ensimmäist kertaa elämässään Jumalan Sanan omalla kielellään Jeesus Filmin (Luukkaan evankeliumi) -muodossa. 

Juha Ahvion kaksiosaisen avausluennon  käsitteli laajasti ja syvällisesti systemaattisen teologian ja raamatunopiskelun merkitystä. Luentojen jälkeen oli aina varattu aikaa oppilaiden kysymyksille ja keskustelulle

Raamattukurssi sisältää 9 opintopäivää ja tarjoaa syventävän katsauksen moniin mieltä askarruttaviin Raamattua koskeviin kysymyksiin. Nyt alkanut kurssi on täynnä, mutta ensi vuoden alkupuolella uudestaan toteutettavalle kurssille voi halutessa jo nyt varata paikkansa. Sisältöön voi tutustua täältä

 

 

 

Ei kommentteja "Raamattukurssi 2014 alkoi keskiviikkona"

Kommentoi "Raamattukurssi 2014 alkoi keskiviikkona"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

Tällä toimenpiteellä pyritään estämään lomakkeen käyttö roskapostitukseen.

 

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

 
 

Kirjoittajat

 

Viimeisimmät kommentit

Ei kommentteja

 
 
Tilaa uutiskirje!